02 Ekim 2008

MENÜ'DEN PRATİK ÜÇLÜ

Kızartmalar hakkında yazacak çok fazla şey yok elbette.Patlıcanları soyup tuzlu suda beklettikten sonra kızgın yağda kızartıyoruz.
Havuçları dilimleyip onları da aynı şekilde kızartıyoruz.
Semizotlarını dikkatlice temizleyerek sirkeli suda bekletiyoruz sularını iyice süzdükten sonra üzerine süzme yoğurt gezdiriyoruz.Kızartmalarımızın da üzerine dilerseniz sarımsak eklenmiş yoğurt gezdiriyoruz.
************************************

6 yorum:

  1. Ben de kızartmaları sarmısaklı yoğurtla sevenlerdenim
    Ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  2. Canim merhabalar, kizartmaya bayilirim ellerine saglik, harika olmuslar, sevgiler....

    YanıtlaSil
  3. Sayfayı inceledim, güzellikler var tabii.. Emek güzel şey... Bana da beklerim, biraz gülersin, biraz da enfess bi o kadar inanılmaaz tarif ve bilgilerimden feyz alırsın :).. Valla ben ordayım:)

    YanıtlaSil
  4. Bu üçlüden bende istiyorum,ellerine sağlık..

    YanıtlaSil
  5. Semra'cım ellerine sağlık çok şık ve leziz kızartmayı sevmeyen yoktur sanırım,öptüm...

    YanıtlaSil
  6. merhaba .öncelikle elinize sağlık.bu arada adaşız.resimlerinizi çok beğendim.hoşça kalın

    YanıtlaSil

SİZİN YORUMUNUZ NEDİR?