03 Ekim 2008

ERİK SOSLU CHEESCAKE

Daha önce verdiğimiz cheescake tarifinin erikli versiyonu bu tarifimiz.Cheescake tarifine buradan ulaşabilirsiniz.Yaz aylarında bahçemizden toplamış olduğum eriklerden marmelat yapmıştım. iki bardak marmelata 1 y.k. nişasta ekleyerek kaynayıncaya dek pişirdim.Kaynadıktan sonra ılınmasını bekledim ve hazırlanmış olan cheescake'in üzerine döktüm ve buzdolabında 3-4 saat beklettim.
Sizde özellikle biraz sulu olan marmelat ve reçellerinizde bu yöntemi uygulayabilirsiniz.Tartlara da oldukça yakışacağını düşünüyorum.Afiyet olsun.
*****************************

10 yorum:

  1. eline sağlık...Şimdi bir yerim şişecek akşam akşam..canım çekti valla..Size afiyet olsun:)

    YanıtlaSil
  2. Çiizkeyk gerçekten süper.. Severim Elleriniz dert görmesin.. Bende bekliyorum. Süper tariflerim için... Kolay gelsin...

    YanıtlaSil
  3. Semra ellerine sağlık canım...

    YanıtlaSil
  4. Semra'cım ellerine sağlık ya görüntü çok şık eminim çokta lezizdir,yiyenlere afiyet şeker olsun,iyi hafta sonları dilerim...

    YanıtlaSil
  5. hiiim nefis evdeki erikleri yarin böylemi denesem???
    Canim merhabalar,
    harika olmus,
    ellerine saglik,
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. hafif bi tatlıya benziyor. bayram sonrası iyi gider. ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  7. canım ellerıne saglık nefıs gorunuyor. sosu deneyecegım sevgılerımle...

    YanıtlaSil
  8. erigin mayahos tadiyla cheescake birlesince enfes bir lezzet cikmistir,ellerine saglik canim.
    sicacik sevgiler

    YanıtlaSil
  9. Enfes bişey olmuş bu,ellerine sağlık..

    YanıtlaSil
  10. canim ellerine saglik eriklisi hic aklima gelmezdi enfes olmali sevgiler iyi haftalar

    YanıtlaSil

SİZİN YORUMUNUZ NEDİR?