MALZEMELER;
yufka
pastırma
kaşar peyniri
YAPILIŞI;
Yufkalarınızı bir tezgahın üzerine açıyoruz ve 8 parçaya bölüyoruz.Üçgenlerin geniş tarafına kaşar peyniri rendesi ve pastırmayı ekliyoruz ve biraz genişce sarıyoruz.Kızgın yağda kızartıyoruz.Sıcak tüketilirse çok daha lezzetli olur.Afiyet olsun.
**************************
12 yorum:
ELİNE SAĞLIK CNM NEFİS OLMUŞ
ÖPTÜM
Paçanga böreği çok güzel olmu ellerine sağlık. Sevgilerimle TAZENANE
selam.mis gibi çıtır börekler..eline saglık.sevgiler.
http://hunerlieller.net
ellerine sağlık hayırlı ve bereketli ramazanlar diliyorum
Merhabalar canim, hayirli ramazanlar, ellerine saglik, hic tanimadigim ama tadinin güzel olduguna emin oldugum bir börek olmus, afiyetler olsun, sevgiler...
Canımmm ellerin dert görmesin, harika bir börek...
Öpüyorum seni..
işte bu tarz şeylerde yok ağır olur yok yenmez demem valla oturur afiyetle yerim ben...elinize sağlık...
mmm nefis ve çıtır görünüyor ellerine sağlık
canim ellerine saglik bende cok severim ramazandada davet sofralarina pek bir güzel yakisir mutlu hafta sonlari
Semra'cım börek nefis görünüyor..Ellerine sağlık şimdi çayla yemek vardı offf uzanabilseydim keşke:))
Bana olan desteğin ve duyarlılığın içinde ayrıca tşk ederim..
Allah c.c. razı olsun seni sevenlerine bağışlasın uzuuun ömürler versin canım..
Tekrar tşkler sevgiler.
canım ellerıne saglık bende severım hayırlı ramazanlar
sevilmeyecek gibi değilki bu börek
:)
Yorum Gönder