13 Eylül 2007

HAYIRLI RAMAZANLAR

HOŞGELDİN EY RAMAZAN!!

Hepimizi bir telaş alır ramazan ayı oruç günleri yaklaştıkça.Acaba neler yapsam kimleri davet etsem.Bu ramazanın tatlı telaşıdır kimse şikayetçi olmaz ne kadar yorucu olursa olsun.Aslında her zaman gittiğimiz bir arkadaşımıza bile davet edilsek farklı bir tadı olur ilk kez gitmişcesine.
Aslında bu ramazan ayının kendi güzelliğidir.Yemek, davet bahane dostlarla beraber olup o manevi hazzı duymak,ALLAH rızası için aç kalınmış bir günün ardından çeşitli aşlarla ödüllendirilmek,bu sevabın dünyadaki karşılığını almak bir yerde.
Bu ramazan ayının bereketinden ,feyzinden rabbim cümlemizi hissedar etsin inşallah.
Hepimize HAYIRLI RAMAZANLAR.

4 yorum:

Cafe Gusto dedi ki...

Semracığım sana da hayırlı ramazanlar...
sevgiler...

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Semra,
Sana ve ailene hayırlı ramazanlar diliyorum.

Sevgilerle

Adsız dedi ki...

Merhaba Semra,
Hayırlı ramazanlar öncelikle, güzel düşüncelerin için tekrar teşekkür ederim canım. Hemşeri çıktık hem bak ne güzel bende babam tarafından trabzonluyum Araklıdan, ne güzel resimlerini de eklemişsin hasret giderdim biraz..
Görüşmek üzere sevgilerle,
Melek (mutfakmelegi.blogcu.com)

Adsız dedi ki...

sevgili semra öncelikle hayırlı ramazanlar diliyorm. Yoo hiçte çok soru sormadın ben senin gibiken neler neler sorardım. Canım öncelikle evet lezzetini sayfanda yayınlayıp karadenizye27@yahoo.com adresine sitenin adı senin adın ve katıldığın yeri yazıp yolluyorsun. bende semra bunu yaptı gidin ayrıntıları görün diyorum. portakalagaci düzenliyor bu etkinliği her ay birinde konuyu sen seçiyorsun herkes katılabiliyor. birde ayşeyaman var oda b çeşit bi etkinlik yapıyor. birde kabaktadı var bir de aylık dergiler var onlarda aynı şekilde etkinlik ypıor snde ev sahipliği yapmak istersen herhangi birine mail atman yada yorum yapman yeterli umarım cevap verebilmişimdir sorularına